Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden

Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden

De tweede Goudenleeuwloop stond zondag 5 februari op het programma, Leeuwarden-Marssum-Leeuwarden. Na de meest succesvolste trainingsmaand ooit (meest aantal gelopen kilometers en de meeste trainingen) moest dit wel een snellere opleveren dan de Douwe Kleefstraloop. Zonder ook maar één keer op mijn klokje gekeken te hebben kwam ik op de 10 kilometer uit op een tijd van 40:02. Had ik maar op mijn klokje gekeken :-). Op naar de laaste in de serie Goudenleeuwlopen.

Trackback van jouw site.

Gerrit Gildemacher

Gildemacher.de is sinds 1998 mijn website. Voorheen ook bekend onder de naam Gerrut.com. Ik ben voornamelijk in de "hobbysfeer" actief met het maken/bewerken van websites op Wordpress en Joomla. Daarnaast loop ik graag hard en deel mijn resultaten op deze website.

Laat een reactie achter

Contact

Gerrit Gildemacher
Leeuwarden / Gildemacher.de
+ 31 611 58 1694 gerrit@gildemacher.de


facebook twitter google+