Douwe Kleefstraloop

Douwe Kleefstraloop

Nog nooit deed ik zo vroeg in het jaar mee aan een loopje. Ik sprak met mezelf af alleen nog mee te doen met ‘bijzondere’ loopjes. Op zich is de Douwe Kleefstraloop geen bijzonder loopje maar het onderdeel ‘Goudenleeuw’ (drie lopen voor 10 euro en een ‘gouden’ startnummer) maakten het voor mij bijzonder. Zonder al te hoge verwachten deed ik mee. Mede door de ideale omstandigheden, geen wind en lekker fris, liep ik zonder al te veel moeite naar een tijd van 41:58. Een tijd waar ik zeer tevreden mee kan zijn.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Gerrit Gildemacher

Gildemacher.de is sinds 1998 mijn website. Voorheen ook bekend onder de naam Gerrut.com. Ik ben voornamelijk in de "hobbysfeer" actief met het maken/bewerken van websites op Wordpress en Joomla. Daarnaast loop ik graag hard en deel mijn resultaten op deze website.

Laat een reactie achter

Contact

Gerrit Gildemacher
Leeuwarden / Gildemacher.de
+ 31 611 58 1694 gerrit@gildemacher.de


facebook twitter google+