Groene Ster Avondloop

Groene Ster Avondloop

Op woensdag 12 augustus stond er een nieuwe loop op het programma: De Groene Ster Avondloop. Ik vind het leuk aan nieuwe loopjes in en om Leeuwarden mee te doen. Dus ondanks de gereserveerde verwachtingen over mijn eindtijd deed ik mee. Doel was de 10 kilometer in 45 minuten te lopen. De uiteindelijke eindtijd was 43:27. Het idee geen toptijd te gaan lopen geeft blijkbaar rust. Gezien de lichamelijke omstandigheden een prima resultaat.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Gerrit Gildemacher

Gildemacher.de is sinds 1998 mijn website. Voorheen ook bekend onder de naam Gerrut.com. Ik ben voornamelijk in de "hobbysfeer" actief met het maken/bewerken van websites op Wordpress en Joomla. Daarnaast loop ik graag hard en deel mijn resultaten op deze website.

Laat een reactie achter

Contact

Gerrit Gildemacher
Leeuwarden / Gildemacher.de
+ 31 611 58 1694 gerrit@gildemacher.de


facebook twitter google+